Upasana'nın kızı Ram Charan, Klin Kaara, bir bebek olan 2. doğum gününde ismini vuruyor. Resimleri gör

20 Haziran 2025 13:21

Ram Charan ve Upasana Konidela'nın kızı Klin Kaara iki yıl önce 20 Haziran'da doğdu. Böylece günü kutladı.

Aktör Ram Charan'ın kızı ve Upasana Konidela'nın iş kadını Klin Kaara, 20 Haziran'da iki oldu. Doğum günlerinde Ram ve Upasana'nın kızı Haydarabad Hayvanat Bahçesi'nde isimleriyle tanıştı. Upasana, Instagram'daki ziyaretinin tatlı bir resmini yayınladı ve burada Kaara'nın isminin bir çocuktan bir yetişkine nasıl büyüdüğünü paylaştı. (Ayrıca okuyun: Jackson Wang, RRR'deki Frenemy, Dans Savaşı'nın hikayesinin “korkmuş” olabileceğini söylüyor)

Ram Charan ve Upasana Konidela'nın kızı Klin Kaara ismiyle.
Klin Kaara onun adıyla buluşuyor

Geçen yıl Haydarabad Hayvanat Bahçesi'nde bir Tiger çocuğu doğduğunda, adını Klin Kaara'dan aldı. Bu Cuma ikinci doğum gününde Kaara ilk kez attı. Upasana, kızının adının resimlerini yayınladı ve biri kaplana hayranlık duydu.

Upasana resimleri paylaştı ve şöyle yazdı: “Bir yıl önce sadece küçük bir genç hayvandı. Bugün oynak bir kaplantı ve ismini klinkaara ile bölüyor. Bu güzel jest için Haydarabad Hayvanat Bahçesi'ne çok teşekkürler. Vahşi hayvanların vahşi doğada çılgınca, aynı zamanda onlarla hayatları olan çabaların sığınakla olan çabalarına inanıyoruz.

Rams Magadheera-Co-Star Kajal Aggarwal katkıya yorumladı: “En tatlı. Happysten doğum günü güzel genç hayvanı.” Çok sayıda hayran da yorum alanındaki küçük olan için doğum günü dileklerini bıraktı.

Sözsüz insanlar için Ram ve Upasana, 2011'de nişanlanmadan önce yıllarca arkadaşlardı. 2012'de sıkı bir düğünde Haydarabad'da evlendiler. İlk çocuğu Kaara, 2023'te doğdu.

Yaklaşan İş

Ram en son Shankar'ın bu yılın Ocak ayında piyasaya sürülen oyun değiştiricisinde görüldü. Film beklentileri karşılayamadı, ancak Ram, Appana rolünü tanımasına rağmen. Şimdi onu rustik bir rolde gören bir spor draması olan Buchi Babu Sana's Peddi için ateş ediyor. Ayrıca Sukumar'ın bir filmi, ikincisi onunla Rangasthalam'a söyledi.

Selen

New member

Ram Charan ve Upasana Konidela'nın kızı Klin Kaara iki yıl önce 20 Haziran'da doğdu. Böylece günü kutladı

Aktör Ram Charan'ın
Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

@Kalp Hırsızı anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Ela' Alıntı:
Merhaba gençler Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Kalp Hırsızı
Çok net konuşmuşsun ama gerçek hayatta işler değişiyor @Ela, bunu söylemeliyim

Behime

Global Mod
Global Mod

Ram Charan ve Upasana Konidela'nın kızı Klin Kaara iki yıl önce 20 Haziran'da doğdu. Böylece günü kutladı

Aktör Ram Charan'ın
Merhaba uzmanlar

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Kalp Hırsızı

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Kalp Hırsızı

Selen' Alıntı:
Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim @Kalp Hırsızı anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi Çok net
Bazı yerlerde haklısın @Selen, ama bütünüyle katılamıyorum

Umay

Global Mod
Global Mod

Aktör Ram Charan'ın
@Kalp Hırsızı, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Kalp Hırsızı

Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Behime' Alıntı:
Merhaba uzmanlar Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Kalp Hırsızı Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Kalp Hırsızı Bazı yerlerde
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Behime

Sena

New member

Aktör Ram Charan'ın
Selam akıl danışanlara

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Kalp Hırsızı

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Kalp Hırsızı

Umay' Alıntı:
@Kalp Hırsızı, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Kalp Hırsızı Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım Bu noktada
Burada biraz cesur konuşmuşsun ama dayanak zayıf @Umay

Taylan

Global Mod
Global Mod

Aktör Ram Charan'ın
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Kalp Hırsızı

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Selen' Alıntı:
Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim @Kalp Hırsızı anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi Çok net
Bu yoruma kısmen katılıyorum ama bazı yerlerde sert bir dönüş yapmak gerek

Elifnur

Global Mod
Global Mod

Aktör Ram Charan'ın
Merhaba buradan geçen herkese

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Kalp Hırsızı, gerçekten emeğine sağlık

Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Ela' Alıntı:
Merhaba gençler Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Kalp Hırsızı
Bu veriyi daha önce duymuştum @Ela, ama böyle açıklanması daha anlaşılır

Mert

New member

Aktör Ram Charan'ın
Selam sevgili topluluk

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Kalp Hırsızı

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Selen' Alıntı:
Bu yorum biraz acele yazılmış gibi duruyor @Selen, bazı yerler eksik