Vijay Deverakonda, kabile nüfusuna karşı “aşağılayıcı” yorumlarla ilgili şikayetten sonra özür diliyor: “ihlal edilme niyeti yok”

Aktör Vijay Deverakonda, şüpheli aşağılayıcı yorumlar nedeniyle Kabile nüfusuna karşı bir polis şikayeti sunulduktan sonra “samimi pişmanlığını” ifade etti. Vijay Cumartesi günü X'e (eski adıyla Twitter) gitti ve “bir topluluğu ihlal etme veya hedefleme niyeti olmadığını” açıkça belirtti. Oyuncu ayrıca hangi bağlamda kabile kelimesini kullandığını açıkladı. Vijay, Haydarabad'daki Retro için bir etkinlik sırasında yorum yaptı. (Ayrıca okuyun | Adivasis'i “aşağılama” ve Pahangam saldırısını kabile karışıklığı ile karşılaştırmak için Vijay Deverakonda aracılığıyla gönderilen polisten şikayet)))

Vijay Deverakonda Pahalgam'ın saldırısı hakkında konuştu.
Vijay Deverakonda yorumları hakkında açıklama notları

Vijay, gövdeleri Hindistan'ın ayrılmaz bir parçası olarak gördüğünü söyledi. “Retro Audio Start etkinliği sırasında yaptığım bir açıklamanın halkın bazı üyeleri arasında çok endişe verici olduğu konusunda bana çekiliyor. Açıklığa kavuşturmak istiyorum: özellikle bir topluluğu, özellikle de derinden saygı duyduğum planlı kabilelerimizi ihlal etme veya hedefleme niyeti yoktu.” Dedi.

Aktör, etkinlikte Kızılderililer arasında birlik hakkında konuştuğunu söyledi. “Birlik hakkında konuştum – Hindistan'ın nasıl biri olduğu, halkımızın bir olduğu ve nasıl devam etmemiz gerektiği.

Vijay kabile kelimesini kullanmasını savunuyor

Vijay ayrıca kabile kelimesini kullandığında ne demek istediğini de açıkladı. Oyuncu şöyle dedi: “Kullandığım gibi” kabile “kelimesi, insan toplumunun kabileler ve klanlarda dünya çapında örgütlendiği bir zaman önce tarihsel ve sözlük anlamında kastedildi. 100 yıl önce 100 yıl önce 100 yıl önce değil.

“İngiliz sözlüğüne göre,” Stamm “anlamına geliyor:” geleneksel bir toplumda ortak bir kültür ve sosyal, ekonomik, dini veya kanlı bağlarla ortak bir lehçe ile ilişkili ailelerden veya topluluklardan oluşan bir sosyal bölünme. “

Vijay yorumlarından pişman oldu

Vijay, sosyal medya platformlarını “kendini arttırmak ve standartlaştırmak” için kullanacağına dair notunu bitirdi. “Mesajımın bir kısmı yanlış anlaşılmış ya da incitici olsaydı, samimi pişmanlığımı ifade ediyorum. Tek amacım barış, ilerleme ve beraberlikten bahsetmekti. Platformumu kaldırma ve birlik için kullanmaya zorlanıyorum – asla paylaşmak için. Vijay Deverakonda,” dedi. Vijay bunu “Sevgili Kardeşlerime (Red Heart Emoji)” unvanıyla paylaştı.

Vijay ne dedi?

Etkinlikte Vijay şunları söyledi: “Keşmir'de olanların çözümü de onları yetiştirmek (teröristler) ve beyin yıkamaya maruz kalmadıklarından emin olmaktır. Ne başaracaklar? Veelu Buddi Lekunda, minimal sağduyu Lekunda Chese Panulu.

Kaschmir'in Pahalgam'ındaki turistlere yönelik terörist saldırı, 22 Nisan'da 28 kişiyi ve diğerlerini yaraladı.

Vijay'ın yorumlarına göre ne oldu

Bugünkü Telangana raporunda, son zamanlarda avukat Lal Chauhan'ın yorumları nedeniyle Vijay'a karşı şikayette bulunduğu belirtildi. Şikayette, Pahangam'ın terörist saldırısı hakkında konuşan Vijay'ın saldırıların yüzlerce yıl önce kabile toplulukları arasındaki çatışmalara benzer olduğunu söyledi.